aktywne wzory drukow pism formularzy

Setki aktywnych gotowych druków, umów i formularzy


Jak skorzystać?

Użyj wyszukiwarki, aby znaleźć potrzebny Ci dokument lub wybierz dokument z listy kategorii.
Wyszukiwarka:
Jesteś w:  Strona główna > BHP i HACCP > HACCP >

Wydawnictwo - GMP i GHP - Obiekty ruchome

Formularze:
  1. Instrukcja nr 1 - Instrukcja higieny osobistej pracowników i higieny na stanowisku pracy
  2. Instrukcja nr 10 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hot-dogów
  3. Instrukcja nr 11 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hamburgerów
  4. Instrukcja nr 12 - Instrukcja technologiczna przygotowywania zapiekanek
  5. Instrukcja nr 13 - Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowania surówek (kapusta, cebula, marchew, sałata, ogórki, pomidory itp.)
  6. Instrukcja nr 14 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania dań gotowych (fasolka, flaki, zupy typu „Gorący Kubek”)
  7. Instrukcja nr 15 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania napojów gorących (kawa, herbata, capucino, czekolada na gorąco)
  8. Instrukcja nr 16 - Instrukcja postępowania z naczyniami i sztućcami jednorazowego użytku
  9. Instrukcja nr 17 - Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposób magazynowania
  10. Instrukcja nr 18 - Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących małą gastronomię
  11. Instrukcja nr 2 - Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników przyczepy gastronomicznej
  12. Instrukcja nr 3 - Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w otoczeniu przyczepy małej gastronomii
  13. Instrukcja nr 4 - Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
  14. Instrukcja nr 5 - Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarki
  15. Instrukcja nr 6 - Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
  16. Instrukcja nr 7 - Instrukcja technologiczna smażenia frytek
  17. Instrukcja nr 8 - Instrukcja technologiczna smażenia karczku w patelni lub grillu
  18. Instrukcja nr 9 - Instrukcja technologiczna smażenia kiełbas cienkich
  19. Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna